Solbrændt laks ifølge Clasen - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Solbrændt laks ifølge Clasen

Opskrifter > Fisk ifølge Clasen


strengt taget er det vel en slags selvbruner?

Solbrændt laks

Art:
Hovedret

Tid:
10 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:

  • 4 pæne stykker laksefilet (-koteletter kan også bruges)

  • saften fra 1 citron

  • tilsvarende mængde balsamico-eddike

  • tilsvarende mængde kinesisk soja


Forarbejde:
Pres saften fra citronen.

Fremgangsmåde:
Hæld lige dele citronsaft, balsamico-eddike og soja på panden.
Læg laksestykkerne i saften.
Steg ved moderat varme.
Vend fileterne halvvejs.
Tilsæt eventuelt mere stegesaft i samme forhold.
Lad saften blive tyk og mørkebrun og næsten tør og karamelliseret. 
Vend fileterne en sidste gang.

Servering:
Server straks. Passer fint til Forkl\'e6dt k\'e5l, Langtidsstegte tomater og Alle tiders hvedebr\'f8d.

Bemærkninger:
En ret næsten uden andet fedtstof end den sunde fiskeolie.

Indgået i basen i januar 2000

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu