Langtidsstegte grønsager ifølge Ditte - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Langtidsstegte grønsager ifølge Ditte

Opskrifter > Grønsager ifølge Clasen


enkelt og let - og no nonsense

Dittes langtidsstegte grønsager

Art:
Garniture til hovedret

Tid:
Arbejde: 10 minutter

Til:
4 personer

Ingredienser:
Årstidens grønsager; f. eks:

  • 3 porrer

  • 6 modne tomater

  • 2 rodsellerier

  • 1 rød peber

  • 1 grøn peber

  • 3 rødløg skæres i kvarte

  • 12 fed hvidløg

  • 6 skalotteløg skæres i halve

  • 1 dl. rapsolie

  • persille

  • rosmarin

  • timian

  • rosmarin

  • lidt sukker

  • salt

  • peber


Forarbejde:
Del grønsagerne i mundrette stykker. Halvstore tomater halveres.
Vask krydderurterne.

Fremgangsmåde:
Bland grønsagerne på et ildfast fad og hæld olien over.
Retten krydres med timian, rosmarin, sukker, salt og peber og stilles i ovnen i cirka 2½ time ved 100 grader.

Indgået i basen i april 2003

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu