Hvidløgsdressing ifølge Johnni - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvidløgsdressing ifølge Johnni

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


holder fluerne væk

Johnnis hvidløgsdressing

Art:
Dip

Tid:
10 minutter

Til:
Mange

Ingredienser:

  • 2 hele hvidløg

  • lidt salt

  • lidt peber

  • rapsolie

  • eventuelt lidt friske krydderurter (rosmarin, persille eller andet grønt)


Forarbejde:
Hvidløgene deles, og hvidløgsfeddene pilles.

Fremgangsmåde:
Hvidløgsfeddene blendes meget fint. Tilsæt passende mængde olie, så det bliver en homogen pasta. Tilsæt øvrige ingredienser efter smag.

Servering:
Dip i en lille skål. Kan serveres til mange kød- og fiskeretter. Glimrende på kartofler og brød, herunder bruscetta.

Bemærkninger:
Kan holde sig mindst en uge i køleskab.
UHA, hvor den er stærk. Bør nydes i selskab, hvor alle smager den.

Indgået i basen i maj 2004

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu