Chili- & tomatslam ifølge Andreas - Verden ifølge Cl@sen

Gå til indhold

Hoved menu:

Chili- & tomatslam ifølge Andreas

Opskrifter > Dyppelse iføge Clasen


andreas kører med klatten

Andreas´ chili-/tomat slam (inspireret af Tugbas mor)

Art:
Den slags chili-/tomatslam som shawarma-barer tilbyder gæsterne til deres kebab

Tid:
Det er hurtigt lavet

Ingredienser:

  • 1 lille dåse tomatpure

  • 4-5 spiskefuld chili-flager (afhængigt af hvor stærkt man behager)

  • 1 dl olivenolie (eller raps-ditto)


Fremgangsmåde:
Olien opvarmes til av!
Chili og tomatpure tilsættes, der omrøres og slammet afkøler. Voila!! 

Bemærk:
Tilsæt eventuelt lidt mere olie, da chilien skal være let flydende.

Indgået i basen i januar 2006

TOP

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu